Ajankohta

17.5.2019 16:00 – 19.5.2019 15:00

Paikka

Kisakallio

Hinta

80 €

Tapahtumaluokka

Muu tapahtuma

Järjestäjä

Suomen Jääkiekkoliitto ry

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä← Takaisin

Jää- ja sporttiripari 2 Kisakallio, tutustumisjakso 17-19.5.2019 ( kesäjaksolle tulee automaattinen paikka. Kesäjakso on 1-7.7.2019)

Rippikoulun voi suorittaa myös niin, että käy Tutustumisjakson Vierumäellä tai Piispalassa ja sitten varsinaisen leirin Kisakalliossa tai toisin päin. Leireistä vastaa sama pastori ja ne ovat rakennettu niin, että kaikissa opetus etenee samanlailla ja siksi vaihdot ovat helppoja, mikäli saman riparin kokonaisuus ei onnistu mielekkäästi.

Rippikoulussamme on käytössä SYHT- kortti, joka on suunniteltu aktiivisesti eri harrastuksissa toimiville nuorille. Kirkkohallituksessa on myös tahtotila, että kenenkään riparilaisen ei tarvitse jäädä pois harjoituksista tai kilpailutapahtumista rippikoulun vuoksi ja näin voi suorittaa rippikoulun tinkimättä harjoittelusta tai kilpailuista. Tällä tavoin saamme kiireisten urheilijanuorten rippikoulun suoritettua hymyssä suin myös kotiseurakuntaan tutustumisen osalta. SYHT- kortti korvaa perinteisen leimakortin.

Lähetämme kaikille lisäinfoa elo-syyskuun vaiheessa 2018 ja siinä yhteydessä saatte myös SYHT- kortin.

Lisäinfoa

Ilpo Myllyniemi puh 0500 959 353

ilpo.myllyniemi@finhockey.fi

rippikouluisäntä

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Maksajan tiedot

SJLn tietosuojaseloste lyhyesti

  • Ilmoittautumislomakkeella annettuja tietoja käytetään henkilötietojen ajantasaiseen hallintaan ennen tilaisuutta, sen aikana ja sen jälkeen sekä tietojen ylläpitoon.
  • Henkilötietojen käsittely perustuu markkinoinnin, kuvien käytön ja mahdollisen osallistujalistan jakamisen osalta suostumukseen. Rekisteröidyllä on koska tahansa oikeus vastustaa tietojensa käsittelyä edellä mainittuihin tarkoituksiin.
  • Tarpeellisia osallistujatietoja luovutetaan kouluttajille, tilaajille sekä tapahtuman järjestämisen kannalta oleellisille tahoille (esim. erityisruokavaliot).
  • Osallistujien henkilötietoja säilytetään max. 10 vuotta viimeisimmän osallistumisen jälkeen. Suostumukseen perustuvat tiedot säilytetään, kunnes suostumus peruutetaan.
  • Osallistumista ei vastaanoteta ilman pakollisten tietojen luovuttamista.

Tutustu SJLn tietosuojaselosteeseen kokonaisuudessaan tästä.


Huomaathan, että tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.