Ajankohta

11.6.2018 10:00 – 15.6.2018 17:00

Paikka

Piispala

Hinta

80 €

Tapahtumaluokka

Muu tapahtuma

Järjestäjä

Suomen Jääkiekkoliitto ry

Ilmoittautumistilanne

Melkein täynnä← Takaisin

Liigaleiri 11-15.6.2018 Piispala

Paikka:  Piispalan nuorisokeskus, Kurssitie 40, Kannonkoski.

Ajo-ohje: piispala.fi

Majoitus: Leiriläisten majoitustoiveet kysytään ilmoittautuessa. Majoituksissa on petivaatteet ja pyyhkeet talon puolesta. Kesällä pojilla on oma valmentaja, joka vastaa myös nukkumaan menosta ja aamulla joukkue menee valmentajan johdolla aamiaiselle. Lisäksi leirille on palkattu kokenut huoltaja varmistamaan yöajan rauhallisuuden majoitustiloissa ja niiden läheisyydessä.

Aloitus: Leirille saapuminen klo 09.30- 11.30. Leiri alkaa draft- tilaisuudella klo 11.45. Kaikille on tarjolla lounas heti saapumisen jälkeen klo 10.45-11.30.

Leirin päätös:  Leiri päättyy joukkueittain pidettävään leiripäätökseen. Kaikki huomionosoitukset tapahtuvat joukkueen viimeisen pelin päätteeksi jäällä.

Tulospalvelu:  Leirin tulospalvelu päivitetään otteluiden jälkeen fini.fi – sivulle (joukkueet, sarjataulukko, pistepörssi ja maalivahtien torjuntatilasto). Tulospalvelusta voit näin seurata leiriläisten peliaikaa myös päätöspäivänä. Runkosarjan jälkeen ei tapahdu enää pelaajien siirtämistä joukkueesta toiseen, poikkeuksena mahdolliset  loukkaantumiset/ sairastumiset.

Netti-tv: Piispalan pelit näkyvät suorana ilmaiseksi https://livestream.com/accounts/13823498

Varusteet: Mukaan tarvitset jäävarusteiden lisäksi oheisharjoitteluun sopiva vaatetus (ulko- ja sisäliikunta). Lisäksi jäähallille pukukoppiin oma pyyhe ja peseytymisvälineet, sillä peseytyminen tapahtuu jäähallilla, johon jätetään urheiluvaatteet kuivumaan.

Ruokailu:  Leirillä ruokaillaan neljä kertaa päivässä ja lisäksi jäähallilla on tarjolla hedelmä- välipalaa energian saannin varmistamiseksi. Tarmo- järjestelmässä olevat  ruoka-aine allergiat menevät automaattisesti keittiölle. Jos haluat vielä täydentää listaa, niin voit laittaa viestiä suoraan emännille keittio@piispala.fi 020 7694305.

Rahankäyttö: Alueella toimii Kahvio/kioski. Piispalassa on jääkiekkovaruste-, maila- ja urheiluvälinemyyntiä jäähallin toisessa kerroksessa. Siellä voi tehdä myös ostoksia edulliseen hintaan leirin aikana. Myynnissä on myös teippiä, erkkaa, luistimennauhoja ym. Maksuksi käyvät kortit, käteinen ja liikuntasetelit/kortit. Emme suosittele suurien rahasummien tuomista leirille.

Huolto:  Luistimien teroituspalvelu on veloituksetta leiriläisten käytössä. Jos haluaa saada tarkempaa infoa oikeasta terästä ja teräprofiilista, niin kannattaa ottaa hihasta kiinni breakaway- keskuksen luistelunopettaajaa, Timo Salosta. Timo on yksi parhaita luisteluun ja luistimien teriin perehtyneitä ammattilaisia Suomessa.

On kysytty mahdollisuutta saapua edellisenä iltana. Onnistuu saapuminen 10.6.2018 klo 18- 21 suoraan jäähallille. Hinta 45 €, sisältää majoituksen, iltajään klo 21-22, rantasaunan ja saunalla iltaruoan grillaamisen kesäiseen malliin, lisäksi 11.6 aamiaisen. Jos haluat tulla jo päivää ennen, niin varaukset tulee tehdä ilpo.myllyniemi@finhockey.fi.

Liigaleirin hinta 422 euroa, josta hyvitetään kevään maksussa nyt maksettu 80 euroa

Tervetuloa!

Ilpo

puh.  0500 959 353

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.